Festék, vakolat - egyenlőre inaktív

Informačná linka
Ak máte nejaké otázky, použite chat alebo napíšte na export@premep.hu Ďakujeme.


Az áruházban feltüntetett árak a valóságnak megfelelnek, aktuálisak!
Ebben a kategóriában találod a Baumit homlokzati és lábazati vakolatokat és festékeket.
Kínálatunkban megtalálod a prémium színes vékony vakolatokat, a dekor festékeket és a homlokzatfestékeket. De itt érheted el a modellező, lábazati és díszítő vakolatokat is, melyeket szintén nagyszerű áron kínálunk!

Szép, tartós, ellenálló!

Nem véletlen kaptak külön kategóriát a Baumit és Thermomaster vödrös termékek. Szerettük volna a figyelmed felhívni ezekre a minőségi, verhetetlen árú alapanyagokra. Legyen szó hőszigetelésről, házfelújításról, itt megtalálod azt a záróréteget, amire szükséged lesz!
A homlokzati vékonyvakolatok már sokszor bizonyították, hogy kiváló választásnak bizonyulnak. Tartósak és védik a homlokzatot, ellenállnak a különböző környezeti hatásoknak, mint a hőingadozás, a nagy meleg és a nedvesség. Így tudják garantálni a tartós eredményt, a hosszú élettartamot, és a megújult homlokzat frissen elkészült hatását hosszú ideig.
Víztaszító, mégis páraáteresztő anyaguknak köszönhetően tökéletes választást jelentenek. Emellett maximális védelmet nyújtanak az algásodás és a penészesedés ellen is.

Az alapozó

Ezek a termékeink mind kiváló minőséggel és fedőképességgel rendelkeznek, és feldolgozásra kész állapotban vannak. Biztosítják az alapfelületek megfelelő tapadását és az egyenletes nedvszívását egyaránt. 

Lábazati díszítővakolatok

Ahogy a hőszigetelés esetén sem szabad megfeledkezzünk a lábazatról, úgy a vakolatok esetén sem. Műgyanta alapanyagú termékeink magas mechanikai szilárdsággal bírnak. A Baumit lábazati díszítővakolataink moshatóak és víztaszító tulajdonsággal rendelkeznek, külső és belső alkalmazásra is kiválóak.

Ha csak egy festésre van szükség

Tökéletes választást jelentenek a vödrös festékeink is. Víztaszító, páraáteresztő, repedésáthidaló, nagy rugalmasságú és akár a szennyeződés megtapadását gátló festékrétegekkel láthatod el otthonod. Sőt, a Glitter és a Metallic családnak köszönhetően csillogó vagy fémes hatású festékek is díszíthetik otthonod.

Baumit speciális termékek akciós áron

A speciális termékeink kategóriában találod az adalékszereket, például a kötésgyorsítót. Ez egy filmképző, a megkötést gyorsító adalékanyag vékonyvakolatokhoz, mely kiváló választás hideg, párás időjárási körülmények között.

Válaszd a minőséget, megfizethető áron!

A legjobb helyen vagy ehhez. Válogass kiváló Baumit termékeink közül, és legyen a te házad is tartósan gyönyörű! Segítséget telefonon, chat boxon, vagy e-mail tudsz kérni!