ZÁKLADNÉ ZATEPLOVACIE SYSTÉMY - AKCIOVÉ CENY!

Informačná linka
Ak máte nejaké otázky, použite chat alebo napíšte na export@premep.hu Ďakujeme.

 Základné zateplovacie systémy

Základné zateplovacie systémy

V tejto kategórii sme zhromaždili kvalitné základné zateplovacie systémy od vynikajúceho maďarského výrobcu Thermomaster, aby ste mohli jednoducho porovnávať a zvoliť si ten, ktorý bude pre vás najvhodnejší. Nemusíte tak dlho hľadať na internete, prehľad všetkých technických parametrov nájdete na jednom mieste.

Ak by ste mali nejakú odbornú otázku, sme vám k dispozícii každý deň. Okrem minerálnej vlny môžete v našom e-shope  nájsť aj systémy s grafitom a z polystyrénu, takže ponuka je kompletná a výber je jednoduchý.

Prezrite si naše výrobky a urobte najlepšie rozhodnutie, aby ste chránili teplo svojho domova!

 

 

Je pre nás dôležité nielen predávať svoje výrobky zákazníkom, ale taktiež im pomáhať pri profesionálnych problémoch, ak sa pri inštalácii systému "zaseknú". Pre dokonalú izoláciu sú nevyhnutnými nielen kvalitné materiály, ale aj jej profesionálna montáž. Naši odborníci čakajú na vaše otázky každý deň v týždni prostredníctvom e-mailu, telefónu alebo chatboxu. Od nášho otvorenia sme si získali dôveru tisícok našich zákazníkov a naša dobrá povesť sa šíri ďalej.

V našom obchode nenájdete iba základné systémy, ale aj všetko príslušenstvo. Ušetríte si tak čas a zakúpite všetky potrebné výrobky na jednom mieste. Maďarský výrobca i my veríme vo svoje výrobky, ktoré sú špičkovej kvality, a preto na komplexné tepelnoizolačné systémy poskytujeme 10-ročnú záruku. Vďaka rýchlemu a bezplatnému doručeniu môžu práce začať o 48 hodín, nech ste kdekoľvek v krajine!

Základné zateplovacie systémy v našom e-shope

Na našej webstránke nájdete všetky tepelnoizolačné systémy Thermomaster. Napríklad, minerálna vlna, je jedným z najpredávanejších a najpopulárnejších izolačných materiálov. Tento materiál je odolný, má dokonalú tepelnú izoláciu a mimoriadne dobrú paro priepustnosť. V neposlednom rade, poskytuje tiež vynikajúcu zvukovú izoláciu. Chráni steny a je nehorľavý, takže v prípade požiaru zabráni jeho šíreniu. Podobne populárne sú aj grafitové alebo polystyrénové izolátory. Sú odolné, spoľahlivé a ich estetická kvalita je dokonalá.

Stojí za to, popremýšľať nielen o izolácii fasády, ale aj o soklovej izolácii. Pretože dokonalým riešením bude to, ak bude izolácia na úplne celej budove. Postará sa o to aj maďarský výrobca s prémiovou kvalitou. Existuje niekoľko druhov soklových tepelných izolátorov, môžete si vybrať podľa seba.

Navigácia na stránke

Na ľavej strane stránky s kategóriami posuňte zobrazenie nadol a prečítajte si užitočné informácie o objednávaní a dodaní. Nižšie nájdete špičkové produkty nášho webshopu. Tieto produkty sa, vďaka vynikajúcej kvalite a priaznivej cene, stali obľúbenými výrobkami našich zákazníkov.

V strede stránky najskôr získate všeobecné informácie o základných systémoch tepelnej izolácie Thermomaster a nižšie nájdete niektoré typy základných systémov. Tu si môžete zvoliť, ktorým systémom chcete izolovať. Kliknutím naň, v novom okne nájdete rôzne typy a veľkosti tepelných izolácií vyrobených z danej suroviny.

Odborné otázky nám môžete položiť aj písomne. Za týmto účelom sme vytvorili okno chatu, ktoré sa po vstupe na webovú stránku zobrazí v pravom dolnom rohu. Na tejto platforme môžete klásť otázky týkajúce sa tejto témy kedykoľvek v týždni, od rána do večera, alebo zanechať svoje telefónne číslo, na ktoré vám môžu naši kolegovia zavolať naspäť.

Ak máte všetky dôležité informácie, ktoré potrebujete, stačí si objednať vybraný produkt a po dokončení izolačných prác si užiť príjemné teplo domova.