Fasádne systémy z minerálnej vlny - v krajine za najlepšie ceny!

Informačná linka
Ak máte nejaké otázky, použite chat alebo napíšte na export@premep.hu Ďakujeme.

FASÁDNE SYSTÉMY Z MINERÁLNEJ VLNY - V KRAJINE ZA NAJLEPŠIE CENY

Základné systémy z minerálnej vlny

V súčasnosti izolácie na báze minerálnej vlny sú najpredávanejšie a naši zákazníci ich vyhľadávajú najviac. Na našom webe sme zhromaždili základné systémy z minerálnej vlny vysokej kvality spoločnosti Thermomaster, vynikajúceho maďarského výrobcu, aby sa dali ľahko porovnať. V tejto kategórii sa nachádzajú tri typy základných izolačných systémov, v našom e-shope však nájdete niekoľko veľkostí z každého druhu. Tým je isté že každý si nájde to čo potrebuje.

Oplatí sa prehliadnuť každý typ, potom kliknúť ďalej a dostať sa k veľkostiam a vybrať si tú vhodnú. Všetko, čo musíte urobiť, je zadať objednávku. Tak sa poobzerajte po výrobkoch!

 

Kvalitné BELTEP-Knauf- systémy z minerálnej vlny

Knauf NOBASIL FKD-N Thermal základné systémy - AKCIOVÉ CENY! Knauf NOBASIL FKD-N Thermal základné systémy - AKCIOVÉ CENY! Knauf NOBASIL FKD RS základné systémy Knauf NOBASIL FKD RS základné systémy

Webáruházunkat úgy alakítottuk ki, hogy az általad keresett termékeket és a hasznos tudnivalókat könnyen megtaláld. Széles kínálatunkban egy helyen megtalálható minden kellék, mely a szigetelési munkálatokhoz elengedhetetlen. A termékek forgalmazása mellett nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai segítségnyújtásra is, hisz a leghatékonyabb végeredmény csak szakszerű és pontos szigeteléssel lehetséges.

A professzionális kivitelezés érdekében várjuk telefonon, chatboxon vagy e-mailben a felmerülő kérdéseket, a hét összes napján. Hiszünk az általunk forgalmazott, prémiumminőségű, komplex hőszigetelő rendszerekben, így 10 év garanciát szolgáltatunk, és 48 órán belüli, ingyenes szállítást garantálunk az ország egész területén. Ezzel is támogatva a szigetelés mielőbbi elkezdését. Teljes körű szolgáltatásainkkal tudjuk vásárlóink minden egyes igényét maximálisan kiszolgálni. Büszkék vagyunk arra, hogy boltunkba a visszatérő vásárlókon túl ajánlások útján jutnak el hozzánk az érdeklődők és döntenek mellettünk.

Kőzetgyapot-alaprendszerek

A kőzetgyapot-alaprendszereknek nevezzük a megfelelő vastagságban kiválasztott kőzetgyapot, az üvegháló és a kőzetgyapot-ragasztó együttesét. A kőzetgyapot hőszigetelés környezetbarátabb megoldás a természetes alapanyagának köszönhetően. Használatukkal energiát és pénzt spórolhatsz, óvhatod környezetedet. Magas fokú páraáteresztő képességének, tűzállóságának köszönhetően régi épületek, vályogfalú házak szigetelésére kiválóan alkalmas. Porózussága miatt a szigetelésnél igen körültekintően kell eljárni, a súlya miatt a tökéletes és biztonságos rögzítési technika elengedhetetlen.

Ha kiválasztottuk, hogy mely rendszert szeretnénk használni, akkor arra kattintva egy új oldalon kiválaszthatjuk a megfelelő vastagságú szigetelőanyagot. Itt nincs más dolgunk, mint megrendelni a hőszigetelő rendszert.

Így használd az oldalt

Igyekszünk az oldalainkon feltüntetni az összes hasznos információt, amik a termékekkel, a rendeléssel és a szakértőnkkel való kapcsolatfelvétellel összefügg.

A kategóriaoldalon lefelé görgetve, a bal oldalon találhatóak a rendeléssel, szállítással kapcsolatos tudnivalók, és ott válogathatsz webáruházunk top 10 termékei közül. Jobb oldalon pedig a felugró kis chat ablakban tudod feltenni munkatársunknak a szigetelés kapcsán felmerülő kérdéseket. Hétvégén is keress bennünket bizalommal, hisz szombaton és vasárnap is segítünk a problémás kérdések megoldásában.

Az oldal középső részén pedig kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb rendszert. Online boltunkat úgy alakítottuk ki, hogy mindent könnyen megtaláljanak a hozzánk betérők. Átlátható, könnyen használható legyen, hogy a leggyorsabban eljuss a tervezéstől a szigetelés végéig. Nézz körül, és élvezd mielőbb otthonod melegét!