ÁFA-mentes vásárlás

26.0. Mar 26.

Kedves Szlovákiai Ügyfeleink!

Örömmel szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy a Premep Zrt. mostantól lehetőséget kínál szlovákiai vállalkozásoknak szigetelőanyagok ÁFA mentes beszerzésére. Ennek érdekében meg szeretnénk osztani Önökkel a részleteket és előnyöket, melyeket ez a lehetőség nyújthat.


Az ÁFA-mentes vásárlás során a Premep Zrt. díjmentesen szállítja az árut a magyar-szlovák határig. Ezt követően az Önök által meghatározott célhelyre történő szállításról már Önöknek kell gondoskodniuk. Ennek eredményeként az áru értékesítéséből származó ÁFA fizetése csak akkor merül fel, ha a terméket értékesítik, így a költségek optimalizálása és az előrehozott kiadások minimalizálása érdekében tudunk segíteni.

A tranzakcióhoz szükséges előfeltétel az EU adószám megléte. A fizetési feltételek rendkívül rugalmasak. Csak 10% előleget kell fizetniük a megrendelés leadása után, míg a fennmaradó összeget a termék kiszállításának megkezdése előtt kell rendezniük.

Célunk a hosszú távú és kölcsönös előnyöket biztosító kapcsolatok kialakítása. Minden tranzakció során arra törekszünk, hogy a korrrekt és átlátható kommunikációval, valamint a problémamentes ügyintézéssel biztosítsuk az Önök elégedettségét.

Bízunk benne, hogy partnerünk lesznek ezen az izgalmas úton, és együtt sikeres és eredményes üzleti kapcsolatot tudunk kialakítani.

További információkért és kérdésekkel kapcsolatban keresse weboldalunkat vagy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

Tisztelettel,

Premep Zrt. csapata