NanoporTop

Informačná linka
Ak máte nejaké otázky, použite chat alebo napíšte na export@premep.hu Ďakujeme.

Vysokoparopriepustná fasádna omietka odolnejšia voči znečisteniu.

Omietka Baumit NanoporTop spája v sebe klasické vlastnosti silikátovej omietky s najnovším vývojom nanotechnológií z výskumných laboratórií Baumit.

Špeciálny povrch Baumit NanoporTop je mikroskopicky hladký a má tzv. "nanoporéznu" štruktúru. Tieto nanopóry sú príliš malé pre organické aj anorganické čiastočky nečistôt, ktoré sa tak nedokážu pevne "usadiť" na povrchu. Navyše nízky elektrostatický náboj nepriťahuje nečistoty, a umožňuje tak fasáde efektívnejšie odolávať znečisteniu.

Pomocou síl prírody (ako napr. vietor, dážď, sneh, účinok UV-žiarenia a teplotné zmeny) dochádza k uvoľňovaniu nečistôt z fasády. Vďaka samočistiacej schopnosti ostáva fasáda prirodzene dlhšie čistá.

Číslo vybraného odtieňa prosím uveďte do poznámky v objednávke.

Vzorkovník:

Vzorkovník nájdete na stránke https://www.baumitlife.com/

 

Dlhodobo čistá fasáda

Fasáda budovy nemá spĺňať len základné vlastnosti akými sú napr. ochrana pred chladom, hlukom, vlhkom, ale takisto musí vyhovovať estetickým a optickým požiadavkám. Vo svojej funkcii je podobne ako pokožka neustále vystavená zaťaženiu najrôznejšími vplyvmi vonkajšieho prostredia, dôsledkom čoho dochádza skôr či neskôr k jej znečisteniu. 

Projektom "Čistá povrchová úprava" sa zaoberal viac ako 10 rokov v centrálnom laboratóriu koncernu vo Wopfingu výskumný tím pod vedením Dr. Jürgen Lorenz. Tím položil najväčší dôraz na poznatky z oblasti nanotechnológií. Výsledkom práce je produkt "Baumit Nanopor" - anti-aging produkt pre večnú mladosť vášho domu.