Profily

Informačná linka
Ak máte nejaké otázky, použite chat alebo napíšte na export@premep.hu Ďakujeme.

Fasádne profily sú rozdelené do dvoch hlavných skupín. Sklotextilnou mriežkou vystužené profily na ochranu rôznych rohov, hrán a štartovacie lišty.

Zatepľovací systém je hotový vtedy, ak okrem tepelnej izolácie chránime aj to, čo sa urobilo. Našťastie v našej ponuke nájdete niekoľko ochranných profilov hrán, okenných a balkónových profilov. Chránia hrany stien, okien a dverí, ako aj balkóny pred rôznymi poškodeniami.

Fasádne profily v našej ponuke sú estetické aj kvalitatívne.

Po zakúpení kompletného tepelnoizolačného systému si môžete myslieť, že ste pripravení na realizáciu. Bohužiaľ, ak si to myslíte, pravdepodobne ste prekĺzli cez niekoľko veľmi dôležitých detailov. Je to preto, že na zabezpečenie správneho upevnenia budete potrebovať okrem kompletného tepelnoizolačného systému aj niekoľko doplnkov.

Budete potrebovať niekoľko doplnkov, ktoré nájdete v hlavnej kategórii tejto kategórie s názvom:  PRÍSLUŠENSTVO pre TEPELNÚ IZOLÁCIU (hmoždinky, profily, zakladacie lišty) Odtiaľ budete určite potrebovať hmoždinky pre správne mechanické upevnenie.

Nie je to však jediné ďalšie príslušenstvo, ktoré bude potrebné mimo celého tepelnoizolačného systému. Na jednej strane budete tiež potrebovať zakladacie profil sokla. Tiež doplnky, ktoré patria do tejto kategórie: ochranné profily hrán, profily okien a balkónov.