KOMPLETNÉ tepelnoizolačné SYSTÉMY

Informačná linka
Ak máte nejaké otázky, použite chat alebo napíšte na export@premep.hu Ďakujeme.

Tepelnoizolačné systémy

------------------------------

Kompletné a kvalitné zatepľovacie systémy za prijateľné ceny

Tieto kompletné systémy sú cenovo výhodným riešením, pretože obsahujú všetky potrebné výrobky, až po finálne vymaľovanie domu. Pomocou niekoľkých kliknutí, si môžete v našom obchode s tepelnou izoláciou, jednoducho zakúpiť i príslušenstvo, ktoré budete potrebovať. Na systémy, ktoré ponúkame, sa vzťahuje 10-ročná záruka výrobcu a, samozrejme, môžete požiadať o pomoc alebo radu, aby ste sa mohli správne rozhodnúť. A to prostredníctvom e-mailu, telefónu alebo chatu na stránke. Môžete si vybrať z niekoľkých druhov systémov. V ponuke nechýba systém EPS, grafit, soklový alebo systém z minerálnej vlny. Nakúpte s bezplatnou dodávkou po celej krajine a pozrite si aj naše cenovo dostupné základné izolačné systémy!

Fasádne systémy z minerálnej vlny s farebnou omietkou - V krajine za najlepšie ceny! Fasádne systémy z minerálnej vlny s farebnou omietkou - V krajine za najlepšie ceny! ISOMASTER GRAFIT (EPS80G) akciové systémy s farebnou omietkou /+20% účinnosť ISOMASTER GRAFIT (EPS80G) akciové systémy s farebnou omietkou /+20% účinnosť THERMOMASTER EPS 80 polystyrénové systémy s farebnou omietkou THERMOMASTER EPS 80 polystyrénové systémy s farebnou omietkou ISOMASTER Grafit Silver/Reflex systémy s farebnou omietkou ISOMASTER Grafit Silver/Reflex systémy s farebnou omietkou Soklové (XPS) systémy s farebnou omietkou Soklové (XPS) systémy s farebnou omietkou Vyžiadajte si vzorkovník farieb Vyžiadajte si vzorkovník farieb

Zahrnuté v kompletných systémoch/1m2:
- Thermomaster/Isomaster/Knauf EPS/XPS/Dosky z minerálnej vlny x cm 1 m2
- Lepidlo na polystyrén(Thermomaster Fix alebo Fix Premium) 5-6kg- k minerálnej vlne (Thermomaster Rock) 8-10kg
- Masternet Solid/Classic 160 sklotextilná mriežka 1.1 m2
- Základný náter 0.2L/m2
- Farebná fasádna omietka 2.5 kg/m2- Thermomaster FARBIACI program (Dôležité: Stačí zvoliť a vložiť vhodný farebný kód do poľa pre komentár k tejto objednávke.)

Nie je súčasťou balenia - záleží na individuálnych potrebách / schopnostiach:
hmoždinky 
rohové lišty, profily

O význame zatepľovacích systémov

Energetická účinnosť zohráva v našich životoch čoraz dôležitejšiu úlohu. A to natoľko, že v súčasnosti je jedným z najdôležitejších aspektov nielen v prípade novopostavených domov a budov, ale aj v priebehu renovácií. Okrem životného prostredia je tento postoj tiež najlepším rozhodnutím pre našu peňaženku. Bude mať už aj krátkodobo pozitívny vplyv a z dlhodobého hľadiska sa určite vyplatí. Inštalácia kompletných tepelnoizolačných systémov je takým nástrojom energetickej účinnosti, ktorý si môže dovoliť každý, a z ktorého môžete iba získať.

Prečo vykurovať ulicu, ak existuje riešenie?

Existuje niekoľko druhov tepelnoizolačných systémov. Pre každú budovu nájdeme ten pravý, v závislosti od podmienok, parametrov a dostupného rozpočtu. Nech už si vyberieme akýkoľvek, môžeme si byť istí, že použitím izolácie sa znížia škodlivé emisie z domu, kolísanie teploty miestností, zabránime vzniku tepelných mostov a kondenzácie, a okrem zníženia účtov za kúrenie, zvýši sa náš komfort vytvorením jednotnej teploty.

Teplo, zvuk, vlhkosť

Všeobecná mienka je, že minerálna vlna je jedným z najúčinnejších izolačných materiálov, a preto je jej cena vyššia. Okrem tepla poskytuje aj vynikajúcu zvukovú izoláciu, ako aj veľmi dobrú požiarnu odolnosť. Izolácia z minerálnej (kamennej) vlny je tiež mimoriadne účinná pri priepustnosti pár, takže jej použitím je možné eliminovať pleseň. To však neznamená, že izolácia z polystyrénu nie je za určitých okolností ideálnou voľbou. Je to jeden z najbežnejších typov, jednoducho sa inštaluje a ako kompletný tepelnoizolačný systém je cenovo neprekonateľný.

 

Posúďte svoje potreby a možnosti, a podľa toho zvoľte izoláciu!