Fasádne systémy z minerálnej vlny s farebnou omietkou - V krajine za najlepšie ceny!

Informačná linka
Ak máte nejaké otázky, použite chat alebo napíšte na export@premep.hu Ďakujeme.

Kvalitné BELTEP-Knauf-Thermomaster systémy z minerálnej vlny s 10 ročnou zárukou a najlepšou cenou v krajine, teraz na sklade a rýchlo odoslané (max.48 hod.)

 

+TERAZ BEZ PRÍPLATKU ZA TÓNOVANIE

Kvalitné  izolačné systémy z minerálnej vlny

Izolácia z minerálnej vlny je jedným z najpopulárnejších a najvyhľadávanejších riešení, pretože okrem výbornej paropriepustnosti a veľmi dobrej zvukovej izolácie poskytuje trvanlivú a dokonalú tepelnú izoláciu.

Okrem toho je nehorľavý, bráni šíreniu ohňa a chráni múry.

Systémy, ktoré ponúkame, už cenovo konkurujú izolácii z polystyrénu a dokonca vzťahuje sa na ne aj 10-ročná záruka.

Pri výbere určite nájdete typ a hrúbku minerálnej vlny, ktorá vyhovuje vašim cieľom, a náš odborník je vám k dispozícii aj prostredníctvom online chatu, aby ste sa mohli dobre rozhodnúť.

 

Knauf Nobasil FKD-N Thermal rendszerek színvakolattal- AKCIÓS ÁRAK! Knauf Nobasil FKD-N Thermal rendszerek színvakolattal- AKCIÓS ÁRAK! Knauf NOBASIL FKD-RS rendszerek színvakolattal Knauf NOBASIL FKD-RS rendszerek színvakolattal

Výhody izolácie z minerálnej vlny

Hlavným dôvodom popularity izolačných materiálov z minerálnej vlny je, že majú všetky pozitívne fyzikálne a chemické vlastnosti, ktoré sú nevyhnutné pre efektívnu a dlhotrvajúcu tepelnú izoláciu. Okrem toho poskytujú nielen účinnú ochranu pred chladom, ale tiež znižujú pohyb tepla v systéme a zabraňujú tvorbe tepelných mostov a tiež kondenzácii. Okrem toho sú ľahko obrábateľnou a mimoriadne všestrannou surovinou.

Vo výsledku sa tepelné izolačné systémy z minerálnej vlny ukazujú ako ideálna voľba pre zateplenie fasády. Okrem výrazného zvýšenia energetickej efektívnosti budovy pri ich aplikácii môžeme tiež výrazne profitovať z vynikajúcej zvukovej izolačnej schopnosti minerálnej vlny, ak sa napríklad naša nehnuteľnosť nachádza pozdĺž frekventovaných ciest.

Na izoláciu stropov, zavesených podhľadov alebo priečok odporúčame naše izolačné materiály z minerálnej vlny, ktoré sú dostupné aj v paletách a balíkoch.

Vynikajúca tepelná odolnosť aj po desaťročiach

Kamenná vlna vyrábaná špeciálnou výrobnou technológiou vynikajúco drží tvar a veľkosť, to znamená, že sa nezráža, nehutní ani po desaťročiach a vďaka tomu nestráca svoje výhodné tepelnotechnické vlastnosti.

Všetky potrebné suroviny a náradie na izoláciu si môžete zaobstarať v našom e-shope za rozumnú cenu. Vyberte si z našich produktov prémiovej kvality!