PETRAFAS základný systém z minerálnej vlny

Informačná linka
Ak máte nejaké otázky, použite chat alebo napíšte na export@premep.hu Ďakujeme.
V súčasnosti je u našich zákazníkov najvyhľadávanejšou aj najpredávanejšou tepelná izolácia na báze minerálnej vlny. Na stránke nájdete základné tepelnoizolačné systémy z minerálnej vlny vysokej kvality. V tejto kategórii je k dispozícii niekoľko veľkostí.
Každý tu teda nájde presne to, čo potrebuje. Porozhliadnite sa po výrobkoch v našej ponuke!

Náš webový obchod je navrhnutý tak, aby ste rýchlo a jednoducho dokázali nájsť produkty i užitočné informácie, ktoré hľadáte. Náš široký sortiment obsahuje aj všetko príslušenstvo, ktoré je nevyhnutné pre izolačné práce, všetko na jednom mieste. Okrem distribúcie produktov kladieme veľký dôraz aj na odbornú pomoc. Pretože ten najefektívnejší finálny výsledok je možný docieliť iba pri profesionálne inštalovanej izolácii.

V záujme čo najlepšie odvedenej práce čakáme na vaše odborné otázky, ktoré nám môžete klásť telefonicky, v chatboxe alebo e-mailom, počas všetkých dní v týždni. Dôverujeme kvalitám našich špičkových a komplexných tepelnoizolačných systémov, a preto na ne poskytujeme 10 ročnú záruku. Vďaka komplexnej ponuke našich služieb dokážeme maximálne naplniť všetky potreby našich zákazníkov. Sme hrdí na to, že okrem mnohých stálych zákazníkov k nám často prichádzajú i noví zákazníci, a to na základe odporúčaní.

Základné termoizolačné systémy z minerálnej vlny

Základný termoizolačný systém z minerálnej vlny je kombináciou troch komponentov: sklotextilnej mriežky, lepidla a izolačnej dosky z minerálnej vlny. Vďaka prírodnému zloženiu ponúka ekologickejšie riešenie, ako iné tepelnoizolačné systémy. Jeho použitím môžete ušetriť energiu, svoje peniaze i chrániť životné prostredie. Vďaka vysokej paropriepustnosti a požiarnej odolnosti je vynikajúcim riešením pre izoláciu starých budov a stien z nepálenej tehly. Kvôli pórovitosti je potrebné pri izolácii postupovať veľmi opatrne a vzhľadom na hmotnosť systému je nevyhnutná dokonalá a bezpečná technika upevnenia.

Ak už máte vybratý konkrétny systém, po kliknutí naň si na novej stránke zvoľte vhodnú hrúbku izolačného materiálu. Priamo tu si už môžete aj daný systém objednať.

Používanie našej stránky

V rámci našej stránky sa snažíme o to, aby sme pre vás na jednom mieste zhrnuli všetky užitočné informácie týkajúce sa produktov, objednávky i kontaktu s našimi odborníkmi.

Ak sa na stránke s kategóriami posuniete vľavo, nájdete tu informácie o objednávaní a dodávaní tovaru. Taktiež si tu môžete vyberať z top 10 produktov nášho webového obchodu. Na pravej strane, vo vyskakovacom okienku chatboxu, môžete našim zamestnancom položiť všetky svoje otázky týkajúce sa izolácií. Pokojne nás kontaktujte aj cez víkendy, vaše problémy vám pomôžeme vyriešiť aj v sobotu a v nedeľu.

V strede stránky si môžete vybrať systém, ktorý vám najviac vyhovuje. Náš internetový obchod sme navrhli tak, aby ste v ňom našli všetko rýchlo a jednoducho, a dostali sa tak čo najrýchlejšie od návrhu až po dokončenie izolácie. Porozhliadnite sa a užívajte si teplo svojho domova čo najskôr!