ISOMASTER Grafit (EPS 80G) akciové systémy /+20% účinnosť

Informačná linka
Ak máte nejaké otázky, použite chat alebo napíšte na export@premep.hu Ďakujeme.

Grafitové (EPS 80G) základné systémy

Okrem minerálnej vlny je ďalším skvelým favoritom tepelnej izolácie. V našom e-shope sme zhromaždili základné systémy grafitovej tepelnej izolácie vynikajúceho maďarského výrobcu Thermomaster, od najtenších po najhrubšie. Oplatí sa premyslieť si, ktorý izolačný materiál je najvhodnejší a vypočítať, koľko štvorcových metrov materiálu si musíte kúpiť. Ak váhate alebo máte otázku, naši pracovníci vám radi pomôžu. Porozhliadnite sa po produktoch a objednajte si ten správny systém pre vás.

 

 

Zahrnuté v kompletných systémoch/m2:

  • Isomaster H-80 Grafit dosky
  • Thermomaster Fix  Lepidlo na polystyrén 5 kg/m2
  • Masternet Classic sklotextilná mriežka 1.1 m2

V našom internetovom obchode nájdete iba vysoko kvalitné izolačné systémy a príslušenstvo potrebné na ich inštaláciu. Veríme vo vysokú kvalitu našich izolačných materiálov, a preto na ne poskytujeme záruku 10 rokov. Okrem našich stálych zákazníkov navštevuje náš online obchod aj mnoho nových kupujúcich. Môžeme povedať, že máme šťastie. Vďaka našim spokojným zákazníkom sa náš obchod teší veľkému uznaniu medzi profesionálmi.

Nielenže chceme pomáhať našim zákazníkom distribúciou nášho širokého sortimentu, ale tiež ponúkame výhodné dodacie podmienky a odborné poradenstvo. Objednané izolačné materiály budú doručené do ktorejkoľvek časti krajiny bezplatne a do 48 hodín.

Márny je i kvalitný izolačný materiál, pokiaľ nie je inštalovaný profesionálne. Úspory peňazí a energie sa dajú dosiahnuť jedine dokonalou izoláciou. Naši kolegovia čakajú na vaše otázky každý deň v týždni. Môžete ich uverejniť prostredníctvom chatboxu či e-mailu. Ak však zadáte svoje telefónne číslo, radi vám zavoláme späť.

Základné tepelnoizolačné systémy s grafitovou prísadou (EPS 80G)

Základné tepelnoizolačné systémy s grafitovou prísadou (EPS 80G). Nie je to ľahké, zvoliť ten správny izolačný materiál, pretože je potrebné zohľadniť povrch, ktorý sa má izolovať. Vhodných môže byť aj niekoľko izolačných materiálov, no jedným z najvýhodnejších je grafitový tepelnoizolačný systém. V prípade grafitových izolačných materiálov sa do materiálu na báze polystyrénu primieša prášková grafitová prísada, ktorá zvyšuje jeho izolačnú schopnosť. Tento izolačný systém je odolný a spoľahlivý. Jeho požiarna odolnosť je dobrá, dokonale chráni stenu. S týmto izolátorom je však v letných horúčavách ťažšie pracovať, pretože povrch sa vplyvom silného slnečného žiarenia zohrieva a môže zlyhať aj lepenie izolačného plechu. Napriek tomu je to veľmi obľúbený produkt a jeho pomer ceny a výkonu prináša skutočne priaznivé riešenie.

Použitie stránky

Stránku sme upravili tematicky, pre jednoduchšie a rýchlejšie vyhľadávanie. Neustále sa zdokonaľujeme na základe spätnej väzby od našich zákazníkov. Informácie o produktoch, o objednávaní a dodaní sú zvýraznené na každej stránke, aby ste pri nich nemuseli tráviť zbytočne veľa času. Posuňte sa vľavo dole a prečítajte si informácie o objednávacích a dodacích podmienkach. Nájdete tu aj ďalšie naše špičkové produkty, ktoré tiež stojí za to skontrolovať.

Vpravo nájdete naše vyskakovacie okno, v ktorom nám môžete položiť svoje odborné otázky. Píšte pokojne aj počas víkendu, odpovieme vám. Odborná pomoc príde vždy vhod, pretože izolácia bude účinná, iba ak bude správne a odborne nainštalovaná.

V strede nájdete grafitové izolačné systémy. Kliknite na príslušný typ a vybraná izolácia sa vysunie v inom okne, v ktorom si môžete produkt ihneď objednať.

Vďaka našim komplexným službám vám dokážeme pomôcť k dosiahnutiu dokonalej izolácie. Pretože vieme, že efektívnosť dosahujeme iba pomocou kvalitných a profesionálne nainštalovaných izolátorov. Dokonalá izolácia pre teplý domov, naše najbližšie prostredie!